mandag den 6. februar 2012

Lummert hotel på Kings Cross, CNY, Bondi og søde børn

Ja, jeg må nok starte med at indrømme at jeg ikke er super god til at holde den her blog opdateret. Der er også bare sket voldsomt meget siden sidst. Først og fremmest valgte jeg at forlade familien i Newcastle, grundet mange forskellige ting der ikke er behov for at komme ind på her. Det var ret hårdt at sige farvel til børnene, og de var kede af jeg skulle afsted. Jeg havde trods alt været der en måned, så vi havde fået knyttet et bånd. Men kunne mærke det helt sikkert var den rigtige beslutning for mig.

Jeg tog fra Newcastle på Australia Day, hvilket er en helligdag i Australien. Og ja, jeg burde nok vide hvad det er man fejrer, men det gør jeg altså ikke ;-) Jeg tjekkede ind på et herligt hotel på Kings Cross. Kings Cross er et ret stort party område i Sydney, hvor diskoteker, stripklubber og andre interessante butikker ligger dør om dør lige uden for mit hotel. Hotel værelset var ikke noget at råbe hurra for - men ingen grund til at brokke sig, der var en seng!

Australia Day tilbragte jeg i selskab med en gruppe danskere, igen. Som jeg efterhånden har set en del til på det sidste. Dagen efter Australia Day var vi i byen i Manly. Det er ikke hver dag man tager en færge og sejler ud fra Sydney Harbour for at komme i byen! Søndag den 29. var vi inde i Sydney og se Chinese New Year Parade. Havde nogle minder fra min barndom der lige skulle genoplives, men må nok sige jeg blev ret skuffet. Vi havde dog en rigtig hyggelig aften :-)

Mandag den 30. flyttede jeg til Tamarama (Bondi) og ud til min nye værtsfamilie. Her er jeg super glad for at være, og her en uge efter, kan jeg mærke at det nok skal komme til at blive rigtig godt så snart jeg lige kommer ind i alle hverdags rutinerne. Jeg bor nu ved en dansk familie, hvor jeg passer Filippa på snart 3 og Phoenix på 1 år. Søde søde børn med nogle store lunger!Bondi Beach, som ligger fem min fra hvor jeg bor, hvilket er oppe i højre hjørne et sted.Jeg skal nok prøve at lægge lidt billeder ud og måske prøve at holde bloggen lidt mere up to date!

Håber i er tilfredse nu Anne og Louise ;-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar